Відповідь 1:

Видалити їх зі своїх контактів - це як "відкрутити їх" у facebook. Вони більше не є вашими контактами, але можуть повторно додати вас, якщо захочуть. Це не сповіщає їх, що ви їх видалили, але ви відображаєтесь у їхньому списку контактів як контакт, що очікує, а не як ви самі. Вони не бачать, якщо ви в Інтернеті.

Блокування когось повністю забороняє їм взагалі контактувати з вами. Ні повторного додавання, ні повідомлень. Я не впевнений у тому, чи він приховує ваш статус в Інтернеті чи офлайн, хоча я впевнений, що це так, і я не впевнений, чи дає їм це знати чи ні.

Вибачте, що не зміг відповісти більш ретельно, але, сподіваюся, це відповідає на це частину.


Відповідь 2:

Коли ви видаляєте когось із своїх контактів, ви не бачите історії розмов та статусу в Інтернеті. Ви можете їх прийняти пізніше в будь-який час.

Коли ви когось блокуєте, ви отримуєте сповіщення про те, що ви його заблокували, але вони не стають - ваш статус для них завжди в режимі офлайн, але вони часто отримують сповіщення, коли ви переходите в Інтернет, якщо вони вас не знайомили. Ви не можете надсилати та отримувати повідомлення від них, але вони все одно можуть надсилати вам повідомлення до розблокування. Ви не бачите, чи вони в Інтернеті чи ні. Хоча це не потрібно, ви можете видалити їх зі своїх контактів.


Відповідь 3:

Коли ви видаляєте когось із своїх контактів, ви не бачите історії розмов та статусу в Інтернеті. Ви можете їх прийняти пізніше в будь-який час.

Коли ви когось блокуєте, ви отримуєте сповіщення про те, що ви його заблокували, але вони не стають - ваш статус для них завжди в режимі офлайн, але вони часто отримують сповіщення, коли ви переходите в Інтернет, якщо вони вас не знайомили. Ви не можете надсилати та отримувати повідомлення від них, але вони все одно можуть надсилати вам повідомлення до розблокування. Ви не бачите, чи вони в Інтернеті чи ні. Хоча це не потрібно, ви можете видалити їх зі своїх контактів.